Φιλοσοφία

.shadow css class

Όλο και περισσότερα νέα άτομα ταλαιπωρούνται τα τελευταία χρόνια από προβλήματα υγείας, εξαιτίας τόσο του καθιστικού όσο και του αγχώδους τρόπου ζωής τους.

Στο "Physio3kala" βλέπουμε τον ασθενή ως ολότητα και όχι ως μεμονομένη πάθηση, διερευνούμε την αιτία πίσω από κάθε σύμπτωμα και θέτουμε στόχους για την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη αποκατάστασή του. Κύρια αποστολή μας είναι η φροντίδα του ασθενή και η εξυπηρέτηση των αναγκών του, εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας.  

Έχοντας ως προσωπικό όραμα τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρονται στο εργαστήριο και ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα, υιοθετήθηκαν συμπεριφορές που προσφέρουν ποιότητα και παρέχουν στον ασθενή ενεργό ρόλο στη θεραπεία του, τροποποιώντας τη συμπεριφορά του απέναντι στο πρόβλημά του. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη μάλαξη, θεωρώντας ότι αποτελεί το κύριο και πιο αντικειμενικό μέσο πληροφόρησης, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία του ασθενή. Επιπλέον, η εξατομικευμένη και πάντα υπό εποπτεία κινησιοθεραπεία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της θεραπεία του ασθενή, αν θέλει να διαητηρήσει όλες τις ευεργετικές επιδράσεις της φυσικοθεραπείας.  

 

  Στο "physio3kala"...

…Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που παραμένουμε ενημερωμένοι σε ότι αφορά στη σύγχρονη τεχνολογία και τα μέσα αποκατάστασης στο χώρο της φυσικοθεραπείας, ώστε να οργανώνουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά προγράμματα αποκατάστασης.


…ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να προσφέρουμε αποτελεσματική θεραπεία με ευεργετικά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.


…ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ την εξειδικευμένη και εξατομικευμένη αποκατάσταση σε κάθε μας ασθενή μετά από εκτενή φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση.
                                                                                      

 

…ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας με ελάχιστους χρόνους αναμονής, τήρηση ωραρίων, δυνατότητα αξιολόγησης μέσω skype και άμεση ανταπόκριση σε τηλεφωνική και διαδικτυακή επικοινωνία. 

Στο "physio3kala" εσείς μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ τις ανάγκες σας και εμείς ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ το πολυτιμότερο αγαθό σας, την υγεία σας, εξασφαλίζοντας ΑΜΕΣΑ θεραπευτικά αποτελέσματα!

    

    

Μερικές από τις υπηρεσίες μας

  • Εξειδικευμένη αξιολόγηση σπονδυλικής στήλης και περιφερικών αρθρώσεων (McKenzie)
  • Εξατομικευμένη κινησιοθεραπεία
  • Προγράμματα άσκησης σε ειδικούς πληθυσμούς
  • Λεμφική παροχέτευση
  • Ελαστική επίδεση (taping)
  • Προγράμματα εκπαίδευσης
  • Θεραπευτική μάλαξη
  • Κατασκευή ορθωτιικών πελμάτων (Formthotics)